ARAMA SONUÇLARI

Toplam 17 adet sonuçtan 17 tanesi görüntülenmektedir.

Arama









Yıllara göre arama

Özel Aralık Girişi

Spirulina platensis proteins: Functional and physicochemical properties, angiotensin-I converting enzyme inhibitory activity, bioavailability and encapsulation studies
Fen Bilimleri Enstitüsü, İstanbul Teknik Üniversitesi, 2017
AYSUN YÜCETEPE
Beraat Özçelik Tez Doktora Tamamlandı
Mikro Kirletici Naproksenin Atık Sulardan Spirulina platensis ile Modifiye Edilmiş Kitosan-Polivinilalkol Biyokompozitleri ile Adsorpsiyonu
Bitlis Eren Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi, Vol. 8, No. 2, Haziran 2019, s. 506-520, ISSN: 2147-3129
SALOĞLU DERTLİ DİDEM
Didem Saloğlu Dertli Özgün Makale
SPIRULINA PLATENSIS İLE MODİFİYE EDİLMİŞ KİTOSAN-POLİVİNİL ALKOL BİYOKOMPOZİTLERİ İLE ATIKSULARDAN NAPROKSENİN ADSORPSİYONU
5. Uluslararası Mühendislik Mimarlık ve Tasarım Kongresi, 21 Aralık 2019
SALOĞLU DERTLİ DİDEM
Didem Saloğlu Dertli Özet Bildiri
MİKROALGLERİN SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ, FONKSİYONEL GIDA ÜRETİMİNDE KULLANIMI VE KARŞILAŞILABİLECEK ZORLUKLAR
Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale/TÜRKİYE, 21 Ekim 2020
ÇATALKAYA GİZEM
Bioactive peptides isolated from microalgae Spirulina platensis and their biofunctional activities
Akademik Gıda, Vol. 14, No. 4, Aralık 2016, s. 412-417, ISSN: 1304-7582
YÜCETEPE AYSUN, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özgün Makale
ANGIOTENSIN-I-CONVERTING ENZYME INHIBITORY AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OFTRYPTIC SPIRULINA PLATENSIS PROTEIN HYDROLYSATES: EFFECT OF HYDROLYSISAND IN VITRO GASTROINTESTINAL DIGESTION
ECOLOGICAL LIFE SCIENCES, Vol. 13, No. 3, Temmuz 2018, s. 151-162, ISSN: 13087258
YÜCETEPE AYSUN, KASAPOĞLU KADRİYE NUR, ÖZÇELİK BERAAT
Kadriye Nur Kasapoğlu Özgün Makale
Optimisation of ultrasound-assisted extraction of protein from Spirulina platensis using RSM
Czech Journal of Food Sciences, Vol. 36, No. 1, Ocak 2018, s. 98-108, ISSN: 1212-1800","1805-9317
YÜCETEPE AYSUN, SAROĞLU ÖZNUR, DAŞKAYA DİKMEN CEREN, BİLDİK FATİH, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özgün Makale
The impact of pH and biopolymer ratio on the complex coacervation of Spirulina platensis protein concentrate with chitosan
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE, Vol. 58, Nisan 2021, s. 1274-1285, ISSN: 0022-1155
YÜCETEPE AYSUN,YAVUZ DÜZGÜN MERVE,ŞENSU EDA,BİLDİK FATİH,DEMİRCAN EVREN,ÖZÇELİK BERAAT
Optimization of ultrasound assisted extraction of protein from Spirulina platensis by RSM: Antioxidant activity and in vitro protein digestibility
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES, Vol. 36, No. 1, Ocak 2018, s. 98-108, ISSN: 1212-1800
YÜCETEPE AYSUN,SAROĞLU ÖZNUR,DASKAYA-DİKMEN CEREN,BİLDİK FATİH,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Özgün Makale
The Effect of NaCl Concentration and pH on Phycocyanin Extraction from Microalgae Spirulina platensis as a Traditional Food
The 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON AGRICULTURE, FOREST, FOOD SCIENCES AND TECHNOLOGIES, İzmir/TÜRKİYE, 2 Nisan 2018, s. 316-316
YÜCETEPE AYSUN, ÖZÇELİK BERAAT, DURAN AYHAN, SAROĞLU ÖZNUR
Beraat Günşar Özet Bildiri
Bir omega-3 yağ asidi kaynağı olarak Spirulina platensis mikroalgi,
Yağ Bilimi ve Teknolojisi Derneği (YABİTED) III. Bitkisel Yağ Kongresi, İZMİR/TÜRKİYE, 12 Nisan 2017
YÜCETEPE AYSUN,DAŞKAYA DİKMEN CEREN,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
The influence of extraction conditions on in vitro protein digestibility of Spirulina platensis protein extracts: An optimization study with RSM
5th International Conference on Food Digestion, RENNES/FRANSA, 4 Mayıs 2017
YÜCETEPE AYSUN,SAROĞLU ÖZNUR,DAŞKAYA DİKMEN CEREN,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
Effect of Hydrolysis Conditions on Degree of Hydrolysis of Spirulina Platensis Protein Concentrate by Cold Active Enzyme
II International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt/TÜRKİYE, 21 Eylül 2017, s. 1633-1633
ÖZÇELİK BERAAT,YÜCETEPE AYSUN,DAŞKAYA DİKMEN CEREN
Beraat Günşar Özet Bildiri
Bir omega-3 yağ asidi kaynağı olarak Spirulina platensis mikroalgi
III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir/TÜRKİYE, 12 Nisan 2017, s. 89-89
YÜCETEPE AYSUN, DASKAYA-DİKMEN CEREN, ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Günşar Özet Bildiri
The influence of the degree of hydrolysis on antioxidant activity and bioaccessibility of protein hydrolysates of Spirulina platensis
5th International Conference on Food Digestion, 4 Nisan 2017
YÜCETEPE AYSUN,KASAPOĞLU KADRİYE NUR,ÖZÇELİK BERAAT
Beraat Özçelik Özet Bildiri
The influence of the degree of hydrolysis on antioxidant activity and bioaccessibility of protein hydrolysates of Spirulina platensis
5th International Conference on Food Digestion, 4 Nisan 2017
YÜCETEPE AYSUN,KASAPOĞLU KADRİYE NUR,ÖZÇELİK BERAAT
Kadriye Nur Kasapoğlu Özet Bildiri
Changes in angiotensin-I-converting enzyme inhibitory tryptic Spirulina platensis protein hydrolysates under a simulated gastrointestinal digestion
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt/TÜRKİYE, 21 Eylül 2017
YÜCETEPE AYSUN,KASAPOĞLU KADRİYE NUR,ÖZÇELİK BERAAT
Kadriye Nur Kasapoğlu Tam metin bildiri

İLETİŞİM BİLGİLERİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü İTÜ Ayazağa Kampüsü Rektörlük Binası, Maslak-Sarıyer / İstanbul Tel: +90 212 285 3930